KOSGEB DESTEK AMAÇLI HERZAMAN YANINIZDA

KOSGEB sıfır faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? 50 bin TL faizsiz kredi !

KOSGEB sıfır faizli kredi başvurusu nasıl yapılır? 50 bin TL faizsiz kredi !


KOSGEB sıfır faiz ile 50 bin tl kredi imkanını uzun zamandır genç girişimciler için sağlamaktaydı. Küçük, orta ölçekli, girişimcilerin alabileceği en uygun olarak KOSGEB destek türü olarak imkan sağlamaktadır. KOSGEB’e 50 bin tl faizsiz kredi fırsatından yararlanmak isteyen KOBİ’ler 19 Aralık saat 09:00 itibari ile başvurmaya başlamışlardır. KOSGEB’e 50 bin tl faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılmalı ? KOSGEB’e 50 bin tl faizsiz kredi başvurusunda neler gerekli  ? Girişimciler  hangi şartlara uyması gerekli ? işte bu soruların cevaplarını detayına kadar sizlere sunmaktayız.

KOSGEB başvurularında kimseye bi öncelik tanımamakta dosyalarını hazırlayan tüm KOBİ’lere 50 bin tl sıfır faiz desteğini sağlamaktadır. KOSGEB sistemine kaydı bulunmayan işletmelerin KOSGEB veri tabanına kaydının yapılması ve ardından bu destek için başvuruda bulunması gerekmektedir.

FAİZSİZ KREDİ KOSGEB'DEN ALINIR !


KOSGEB'den tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 Ocak 2016'dan itibaren "Sıfır Faizli Kredi Destek" programı açıklandığı güne kadar veri tabanına kayıtlı firma sayısı 56 bin 810 ve KOBİ bilgi beyannamesi güncelleyen firma sayısı 147 bin 710 iken, 10 Aralık'tan düne kadar veri tabanına yeni kaydolan firma sayısı 105 bin 463 ve aynı dönemde KOBİ bilgi beyannamesini güncelleyen firma sayısının ise 178 bin 629'u bulduğu bildirildi. KOSGEB gün geçtikçe veri tabanını genişletmiş ço k fazla sektör de çok fazla işletmelere destek sağlamıştır. KOSGEB’in 50 bin tl ile verdiği bu destek de ilk yıl geri ödemesiz daha sonraki 3 yıl vadeli olarak geri ödeme yapılacağı belirtildi.


KOSGEB nedir? KOSGEB faizsiz kredi nasıl alınır? KOSGEB başvuru şartları nedir? Kimler başvurabilir? Desteklenen sektörler hangileri ?